.

Nima - en del av Swedol

Nima - en del av Swedol

Nima har alltid varit jord- och skogsbrukarens leverantör av nytänkande och högkvalitativa hjälpmedel. En hel del udda produkter har passerat på hyllorna under företagets 60-åriga historia. Med utökat sortiment och ny profil ska Nima bli en ännu vassare specialist.

Nima har alltid varit jord- och skogsbrukarens leverantör av nytänkande och högkvalitativa hjälpmedel. En hel del udda produkter har passerat på hyllorna under företagets 60-åriga historia.

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.

Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista. Är du intresserad av att läsa mer om Nimas historia, Swedols historia eller hur vi arbetar med hållbarhet, se våra aktiekurser eller söka jobba så besök vår koncernsida på www.swedol.com

Swedol - för dig som gör jobbet

Produkter
Butiker